Locuri de muncă pentru studenți și absolvenți

OVB Allfinanz Romania

OVB Allfinanz Romania īnseamna o consultanta "allfinanz" pe termen lung, multitematica, de calitate superioara, care se orienteaza īn functie de necesitatile, dorintele si obiectivele clientilor.
OVB ofera exclusiv produsele companiilor selectate, renumite si solide financiar din bransa si verifica cu atentie aspecte legate de randament, beneficii si pret.
OVB īsi sustine clientii īn vederea īndeplinirii obiectivelor si dorintelor.
Punctul de pornire al consilierii noastre este īntotdeauna evaluarea si analiza situatiei clientului.
Asigurarea pensiei ocupa un loc central. Conceptul "Allfinanz" īnseamna si asigurarea riscurilor subzistentiale din viata, precum sanatatea si asigurarea venitului. O posibila pierdere a fortei de munca – indiferent din ce cauza, boala sau accident – ar trebui prevenita printr-o asigurare adecvata.
Cu o vechime de 47 ani in Europa, sediul central la Koln in Germania, prezenti in 14 tari si de 15 ani in Romania, suntem in cautarea de personal pe care sa-l pregatim si in acelasi timp sa lucreze cu noi part-time sau full-time.
Si asta, pentru ca OVB nu este doar un concern multinational de prestari servicii in domeniul financiar, OVB este un stil de viata, OVB este o alta facultate, este modalitatea perfecta pentru toti cei care isi doresc sa imbine munca cu placerea, dezvoltarea personala cu cea profesionala. OVB este un mod de viata!

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial din Romania:http://www.ovb.ro sau pe email: angelamorosanu@yahoo.com Angela Vartolomei GST OVB ALLFINANZPostat in data de 2017-06-19, de catre Lucian P.